Vladan Nikolić, Bojana Mitić Ignjatović, Irena Krstić Milosavljević, Ivana Rodić…-Pravosudna mafija(10)

Kao što je Rikošet već pisao o Ireni Krstić Milosavljević, kao i o Ivani Rodić, Vladanu Nikoliću, Draganu Rajkoviću, sada je otkrivena i NOVA KARIKA u lancu PRAVOSUDNE MAFIJE.

Bojana Mitić Ignjatović sekretar Osnovnog suda u Zaječaru i švakerka predsednika Osnovnog suda Vladana Nikolića. 
Preko nje Vladan Nikolić naplaćuje svoje usluge u sudu ljudima koji imaju problem. Ona ide i uzima novac od stranaka u postupku i sa Vladanom Nikolićem se tajno viđa u motelu Balašević na Rtnju za šta Rikošet poseduje i izjave očevidaca.

Bojana Mitić Ignjatović

Da podsetimo ko je Irena Krstić Milosavljević ali i ostali članovi ove kriminalne grupe
Ova žena poznata po svojim seksualnim aferama je došla do pozicije sudije i predsednika KŽ veća Višeg suda u Zaječaru isključivo preko kreveta nekadašnjeg predsednika suda u Boljevcu, pa zamenik Višeg suda u Zaječaru a danas zamenika Specijalnog tužioca za organizovani kriminal Dragana Rajkovića sa kojim je zajedno nekoliko godina delila njegov švalerski stan na Popovoj plaži u Zaječaru, gde je u zatečena mnogo puta od raznih radnika suda. 
Žena nakon takve afere, a bez dovoljno radnog iskustva brzo postaje i sudija Višeg suda u Zaječaru i to ni manje ni više predsednik KŽ veća koji odlučuje o sudbini ljudi ali isključivo po naredbi ili nekoj trgovini u kojoj se uvek dobro snalazila.

Irena Krstić Milosavljević

Nakon odlaska Dragana Rajkovića za Beograd skače u naručje advokatu Miši Nikolovu preko kog uzima novac od njegovih klijenata da bi im predmeti brzo bili rešeni. Ne postoji nijedan predmet u kom je Miša Nikolov bio advokat a da Irena nije presudila u njegovu korist.

Neretko su ih Zaječarci viđali zajedno po gradu čak nisu ni krili svoju vanbračnu vezu iako su oboje u braku. Inače Irena Krstić Milosavljević je bila član Demokratske stranke ali odmah nakon izbora 2012 godine preleće u jato SNS i sudi po političkoj liniji i po uplatama od advokata Nikolova, koji obezbeđuje novac od klijenata i odmah im daje garancije da će Irena to „završiti“.

Pošto se dobro pokazala u TRGOVINI UTICAJEM a trebalo joj je dosta vremena da provodi bez muža, Ivicu Milosavljevića njenog venčanog supruga nagrađuju mestom direktora bolnice kako bi imao što više dežurstava i ne bi bio kod kuće.

Irena Krstić Milosavljević i Ivica Milosavljević

Vrlo bitnu ulogu u ovoj organizovanoj kriminalnoj grupi igraju i advokati Jugoslava Rodić, njena snaja sudija Ivana Rodić kao i sudija Saša Zivković i predsednik Osnovnog suda Vladan Nikolić koji su takodje deo ORGANIZOVANE KRIMINALNE GRUPE i saradničke mreže inostranih tajnih služni zavrbovani još dok su bili studenti.

Ivana Rodić je bivša snaja zloglasne Jugoslave Rodić, advokatice Boška Ničića, koja je inače bliska sa vrhom SNS. Njena glavna daktilografkinja za nju „carini“ sudske mušterije i skuplja novac po Zaječaru. U seksualnim je odnosima sa Vladanom Nikolićem, predsednikom Osnovnog suda.
Inače je uživalac alkohola i dobrog provoda. Kad se napije, ona se tetura i posrće, pada i tako bruka inače uveliko obrukanu profesiju. Ivana vozi BMW 1 i troši ogromne svote novca kako u zemlji tako i u inostranstvu.
Ivana Rodić energično štiti sve kriminalce mafijaškog klana Boška Ničića a brutalno progoni i procesuira sve njegove političke oponente.

Ukratko rečeno u Zaječarskom sudu ne zna se ko koga, ali je očigledno da narod strada zbog njihog mafijašenja, bahatog i nemoralnog ponašanja. Da li će neko stati na kraj toj kriminalnoj grupi ili imaju debelu podršku iz Beograda vreme će pokazati. Do tada Rikošet će pomno pratiti sve njihove kriminalne radnje i obaveštavati javnost, jer naše je pravo da saznate sve.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *