USKORO POČINJE PROTEST CARGO! Mihajlovićeva se uplašila pa poslala veliki broj poluicije, ima ih u velikom broju i u civilu!

Protest pod sloganom „Budućnost Srbije – borba protiv mafije“ koji je zakazan za 12h, kasni sa početkom jer se još uvek priključuje veliki broj vozila. Organizatori kažu da je kupljen veliki broj metli, koje će učesnici protesta ostaviti ispred Vlade Srbije da bi se Zorana Mihajlović sama počistila, uz to dodaju da je primećen veliki broj policije u civilu.

Da podsetimo, protest CarGo je organizovan od strane ovog Udruženja zbog prevare Zorane Mihajlović koja je, kako organizatori ističu, u saradnji sa taksi mafijom.

„Ovo nije bitka za CarGo. Ovo je borba za budućnost Srbije – za modernu i digitalnu Srbiju! Ovo je borba za sve mlade ljude, da ne odlaze iz zemlje“, istakao je Vučić i dodao da je došlo vreme da se stane na put taksi mafiji koja vodi glavnu reč u ovoj državi.

Vučić je istakao da se CarGo od početka zalagao da kroz institucije dođe do rešenja, ali da nikada nijedan odgovor nisu dobili od ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović i da su nakon više poziva građana da izađu na ulice rešili da organizuju protest.

Direktor kompanije CarGo Vuk Guberić rekao je da je najveća vrednost koju ima CarGo to što zapošljava 1.000 ljudi koji redovno izmiruju porez u Srbiji i naglasio da Car Go u Srbiji ima najviše elektronskih transakcija, a hoće da nas ugase.

„Do sadašnja priča da se zalažu za digitalnu Srbiju je bila lažna. Ovo je PRAVA BORBA ZA DIGITALNU SRBIJU“, naglasio je Guberinić i najavio da će se CarGo obratiti i evropskim institucijama radi pronalaženja rešenja.

Sa inprovizovane bine pušta se pesma Riblje čorbe „Neću da budem član mafije“, a protest u ovom trenutku još uvek nije počeo jer se i dalje okuplja veliki broj građana.

Uzbuna

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *