Saša Mirković: Vučić nameštanjem presude hoće sa Danicom Drašković da podeli novac od paketića koji su bili poklon!

Evo dokaza da je Privredni Apelacioni sud u maju mesecu 2018 godine poništio presudu Trgovinskog suda iz Zaječara da Grad Zajecar treba da plati bilo kakve novogodišnje paketiće.

Na osnovu te presude je i sudjeno Saši Mirkoviću i Mileni Trajković, tako da se pitamo na osnovu čega su oni krivi i ko je oštećen u ovoj priči?

Novogodisnji paketići su podeljeni deci grada Zaječara a Mirković je potvrdio za Rikošet da je te paketiće poslao Aleksandar Vučić zbog političke kampanje i izbora koji su bili u tom gradu kao i republičkih izbora 2014 godine. Imajući u vidu da smo pažljivo pročitali sve dokumente ostaje nam da zaključimo da neko sada hoće da naplati ono što je bilo poklonjeno.

Mirković je takodje rekao da je Vučić poslao paketiće preko firme brata Danice Drašković koalicione partnerke SNS!

Da li to Vučić i Danica Drašković hoće retroaktivno da naplate nešto što su poklonili a sve vreme nameštaju Mirkoviću pritvore, osude i medijska maltretiranja kao i njegove cele porodice?

Tražili smo odgovore od Vučića i Danice ali nam se nisu javili na telefon.

Zaključak je da su sudije i tuzioci dobili naredjenje da kriminalizuju Mirkovića zato što nije hteo da učestvuje u ovoj prevari tandema Vučić – Drašković!

Takodje u presudi osnovnog suda iz Zaječara i sudije Saše Živkovića koju je navodno potvrdio Viši sud, vidi se da su Milena i Saša osudjeni za 974.000 dinara a ne 14 miliona kako se spinuje u medijima.

Ovo je presedan u Srpskom pravosudju jer je ovim činom pokazano da Srbija nije pravna drzava već Vučićevo vlasništvo.

Korumpirane sudije iz Zaječara su ovo morale da urade jer im je verovatno zaprećeno da će oni odgovarati za mnogo krivičnih dela koja su počinili u prethodnim godinama.

Epilog priče NEVINI LJUDI SU LAŽNO OSUDJENI, DOK SU LOPOVI I KORUMPIRANE SUDIJE NA SLOBODI.

Rikošet tim

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *