Saša Mirković: Sad sam siguran da Gašić ima veze sa ubistvom Olivera Ivanovića!

Povodom pretnji koje je dobio od Bratislava Gašića direktora BIA, obratio se javnosti Saša Mirković.

„Posle današnjih poruka sa direktorom BIA Bratislavom Gašićem i njegovih pretnji koje mi je uputio strahujem za svoj život, ali ću biti istrajan u borbi za slobodnu Srbiju.

Kada sam 2015. godine izašao iz SNS znao sam šta me sve čeka, ali mi ipak moj neki ponos nije dozvolio da ostanem u takvom okruženju gde se govori o ubijanju ljudi, pljački gde taj isti Bratislav Gašić okom ne trepne zato što je poslao u sigurnu smrt pilote sa helikopterom kao i doktore i bebu koja je bila sa njima.

Šta reći o takvim ljudima osim da nemaju čast, odgovornost i da ne prezaju ni od čega da bi se dokopali fotelje i nekog minuta u medijima kako bi bili bliži svom gospodaru ispred koga samo klimaju glavama.

Posle svega što se desilo prethodnih godina meni i mojoj porodici odlučio sam da se borim protiv te bande koja je okupirala našu Srbiju.

Ne prezajući od toga da ukoliko im se ne svidja politika nekog pojedinca ili grupe ljudi, oni šalju svoje kriminalce i ubice da rešavaju stvari. Tako je bilo i u slučaju Olivera Ivanovića, tako je i u slucaju mnogih drugih gradjana koje je ovaj režim pobio.

E sad Gašiću, ne plašim se ni tvoje i Vučićeve privatne policije, tužilaštva, sudova u nameštenim procesima a ne plašim se ni vaših ubica, koje držite u „šteku“ i puštate po.potrebi da ubija ljude.

Dolazi vreme u Srbiji kad ćete i ti i on i Slina i još neki stajati gologlavi pred NARODNIM SUDOM, a ne vašim i odgovarati za sva zlodela. Kome će biti teže? Nama ili vama?

Od sutra svaki dan pišem kolumnu o vama zato što su gradjani Srbije zaslužili da saznaju ko ste zapravo vi i da shvate da ste najveće kukavice i propaliteti koji jedino u čoporu znaju da budu jaki ili s’ledja kad ispaljuju metke u onog ko vam je neko doveo na streljanje“, kaže Mirković u saopštenju.

Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је f94a75ea-d97c-49c5-9d50-f65d70e0aed1-669x1024.jpg

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *