Pjer odgovorio Ničiću: Boško, šetaj!

Posle teksta, MAJKA TEREZA“ Le, leeeeee, Lelica, nastao je potpuni haos na društvenim mrežama u Zaječaru.

Gospodo urednici ovih bljuvotina spremite se ujutru da popijete tuzbu… BOSKO JE I SUVISE DOBAR COVEK da sam na njegovom mestu verovatno bih bila ostrija hiljadu puta prema vama..Kad nesto pisete onda to neka bude istina a ne laz.. Vas cinizam je dokaz koliko ste izgubili kompas vase pisanje je ravno, pisanju jednog coveka koji je zaostao u razvoju.. Zalosno koliko ste zadojeni mrznjom.. Vi ste veciti gubitnici, vama ne bi valjao umesto Boska da bude i Putin verovatno bi mu nasli milion mana, kradja i da ne nabrajam… Ujutru cete dobiti po jednu krivicnu prijavu od kako kazete Majka Tereze

Leco,
ne nasedaj na provokaciju aktiviranih krmetovih “spavaca” iz Grlista. Pokušavaju, na sve nacine, da skrenu pažnju na sebe i postanu nekakav faktor. Nije nimalo slučajno odabrano ni vreme ni mesto kao ni to da odjednom Vuk Jeremić u “Danas”-u krmka pretvara u žrtvu političkog progona.
Sada postaje valjda i tebi jasno šta su pokušavali, tzv “dobronamerni”, u Skupstini grada da iskoriste služeći se tvojim dobrom dušom i naivnoscu (politickom). Oni su, ti “gradjanski” šetači, doveli mirkovića na vlast 2013. i sada pokušavaju, prikriveni iza fantomskog SzS i neke GG “Pobeda za nas grad”, da se opet vrate na vlast.
Zato sam pre neki dan i napisao da MASKE PADAJU !
Ne nasedaj(te) na trikove.
Sami će se ubiti !
P. S. Razmisli i odkud im informacija o “najskupljoj pesmi” ?

screenshot_6

Preti se tužbama, krivičnim prijavama, a dežurni fejsbuk Gradonačelnik požurio je da podeli po koji „savet“ i za sve okrivi „spavače“, Grlište, Vuka Jeremića, dnevni list DANAS i naravno svog pajtosa Mirkovića. Videvši šta se događa na društvenim mrežama, nama se obratio član Srpske napredne stranke, Aleksandar Milvojević Pjer i zamolio nas da prenesemo njegovu poruku :

pjer-tv

Pjer: Boško, šetaj ! Ne znam koja je najskuplja. Tvog pajtosa Mirkovića nisam čuo, a ni video dve godine.Aktiviran kako kažeš, tj. aktivan član Srpske napredne stranke jesam postao malo pre tebe. Pogledaj svoje izborne rezultate u tom Grlištu, pre nego što ga pomeneš!!! Nisi ti pobedio Pjera, SNS i Aleksandra Vučića na prethodnim lokalnim izborima u Zaječaru, već Stevu „sijalicu“, Vladu Paunovića, Duleta „Ljigu“, Česmare, Labude. Kod Pjera u Grlištu si dobio taman onoliko glasova, kao i Vuk Jeremić tri nedelje ranije na predsedničkim izborima protiv Aleksandra Vučića. Tom Vuku Jeremiću tada si ti, ako se dobro sećam, radio kampanju i uzeo pare za to od Miljuša i Žike „Pauka“. Odakle informacije, to ti je neki P.S. u komentaru.Od tvojih šaptača i “ Tereza“ BRE !

51251609_2118010668490470_8224663514854195200_n
screenshot_8

Ja ti Ničiću nisam kriv što tvoji kadrovi imaju potrebu da se ispovedaju, ja ih nisam načinio „šaptačima“, već ti !

P.S. Le, leeeeee, Leci, kako je ti zoveš glavni šaptač je isto tvoj drug, Ajduk !

50862995_761096277602475_3149135983534931968_n

ZATO Ničiću, ŠETAJ !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *