NASTAVLJAJU SE PRETNJE MARIJI LUKIĆ!

Marija Lukić, koja je tužila predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutku, za seksualno zlostavljanje, i dalje, putem društvenih mreža dobija preteće poruke. U jednoj od tih poruka se navodi da će biti uklonjena kao i Oliver Ivanović, koji je ubijen u Kosovskoj Mitrovici.

Marija Lukić je dobila poruku putem Tvitera od izvesnog Slaviše Nikolića u kojoj je on upozorava da predstavlja „pretnju po vlast“ i da će možda „da oni odluče“ da je „uklone kao Olivera“.

„Poslala sam skrinšotove inspektorima, ali u ponedeljak moram to i zvanično da prijavim. Preplašena sam i ne znam više kome da se obratim, jer ja do sada nisam ni od jedne institucije dobila nikakav odgovor“, rekla je Marija i dodala da se zna ko je Slaviša Nikolić.

U poslednjoj poruci na nalogu, Nikolić se izvinio Mariji Lukić navodeći da radi mnogo naporan posao „6 puta 24 u sedmici“ i da je uvideo da ima „psihičke probleme“.

Iako je Jutka najavio da će podneti ostavku na mestu predsednika opštine Brus, do danas on to nije uradio, a u četvrtak organizuje miting podrške samom sebi.

Veljko Pajović je za medije izjavio da ima utisak da su zaštićene samo žene koje pripadaju vladajućoj partiji.

„Ovde je reč o kriminalcima, mafiji. Samo da se razumemo, to čak nije mafija, ja mislim da mafija ima i kodeks. Ovde je reč o najvećim vucibatinama koje štiti država.

Ni jedna žena iz vladajuće stranke se nije oglasila. Gde je gospođa Vesna Stanojević, iz Sigurne kuće, da kaže nešto na tu temu? Ovde su zaštićene žene koje pripadaju vladajućoj partiji. Niko nije reagovao, uglavnom se traže opravdanja.

Nesreća je što imamo predsednika države koji je istovremeno predsednik stranke. Da nije tako, možda bi predsednik Republike na neki način inicirao i uticao na tamo nekog predsednika vladajuće stranke da se nešto uradi“, rekao je Pajović

Uzbuna

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *