Mihajlović zastareli hardver koji se uplašio savremenog softvera

Veliki broj vozila se danas okupio kod Kvantaške pijace na Novom Beogradu, odakle je krenula protestna kolona u organizaciji Udruženja CarGo, a pod sloganom „Budućnost Srbije – borba protiv mafije“. Polazak ka centru grada je kasnio oko 50 minuta jer je stalno pristizao veliki broj vozila.

Podršku CarGo-u, prisustvom svojih kombija, je pružilo i preduzeće GEA turs.

Okupljenim građanima, ispred Vlade Srbije, obratio se predsednik Udruženja CarGo Aleksandar Vučić.

Veliki broj građana i članovi Udruženja „CarGo“ donirali su metle Vladi Srbije, kako bi ministarka Mihajlović “počistila neradnike, nepristojne, zastarele, one koji kradu i od vas i od nas, one koji koče Srbiju i one koji, uz njenu pomoć, pamet Srbije teraju napolje”, rekao je okupljenim građanima predsednik tog udruženja Aleksandar Vučić.

„Zašto to radite, zašto ste progurali zakon koji ubija svaku konkurenciju, zašto ste zabranili beograđanima da se voze po nižim cenama, zašto ste čitav grad proglasili za taoca loše usluge, za čiji račun sve to i šta je sledeće? Da li ćete sutra, i metro da zabranite da bi taksisti imali šta da rade, a građani lošiji prevoz? Mi smo građanima ponudili nešto bolje, nešto efikasnije, zaposlili ljude, uposlili srpsku pamet, napravili nešto što vredi. I od kada je to, u ovoj pristojnoj Srbiji, nešto što bi trebalo ukinuti, zabraniti, iskoreniti, obrisati? I ko ste Vi, gospođa ministarka, pa da radite protiv zvanične politike Srbije, ko Vas je ovlastio i ko Vas plaća za sve to? Gospođo ministarka Vi ste zastareli hardver koji se uplašio od savremenog softvera“, pitao je Vučić u svom obraćanju građanima i najavio da će se protest održavati svakog petka dok ministarka ne podnese ostavku.

„Pripadnici saobraćajne policije su danas svoj posao odradili na visokom nivou, jedino mi nije jasno koji je razlog prisusva velikog broja policije u civilu“, rekao je za Uzbunu jedan od prisutnih građana.

Protest je završen oko 15,30 sati, a saobraćaj je odmah normalizovan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *