BOBAN JOVANOVIĆ – PREVARANT KAO ZANIMANJE!

Ovom pričom želimo da upozorimo ljude koji žele da odu u inostranstvo da rade, a radi se o velikom prevarantu Bobanu Jovanoviću iz Ćuprije.

Dotični ima „firmu“ Malta4you i daje oglase na istoimenoj fejsbuk tranici kako tražir radnike na Malti. Nemojte nasedati, kao što su mnogi, čovek je ceo život prevarant i osoba puna zla i pregršt gordosti. U pitanju je beskrupolozan čovek, spreman na sve da bi od vas oteo i jedan dinar.

Navešćemo neke priče koje svi znaju, a niko ništa ne preduzima:

Radi se o više prevara. Naime, 2016. godine, odveo je „Simpo“ na sajam. Organizovao je prodajni showroom i kada je sve bilo plaćeno, nije bilo ni sajma ni showroom-a. Nameštaj je ostao blokiran u luci, a pare su nestale.

Druga prevara za koju znamo jeste Vladika Andrej iz Beča. Njih je takođe prevario, uspeo je sa završenom osnovnom školom, da se infiltrira u crkveni odbor. Kada je stekao poverenje dobio je zadatak da organizuje smeštaj za sveštena lica iz Srbije, Crne Gore i Austrije. Uzeo im je 6.000 evra i smestio ih u zapuštenu kuću iza Delimare. To je bilo sat ipo hodanja peške do prve prodavnice i autobuske stanice.

Kada su tražili da im vrati novac, Boban Jovanović, je pobegao i ugasio krticu, pa je nakon svega otac Petar platio normalan smeštaj.

Na Malti je otvorio firmu koja mu služi kao paravan za prevare.

Odvodi radnike na rede, obećava im sve i svašta, a u stvari zarađuje na njima tako što ih smešta u stanove od 400 evra, a njima naplaćuje 1.000 evra.

Ima mnogo ljudi koje je prevario uzevši im novac za izradu radne dozvole, zatim one koje je zapošljavao u raznim restoranima, ostao je dužan i po 4 plate…

I zbog čega jedna firma ima sedam sajtova na fejsbuku?

Sajtovi Bobana Jovanovica:

https://www.facebook.com/eutoserbia.rs/

htpps://www.facebook.com/malta4u.org/

htpps://www.facebook.com/SKIC.Malta/

htpps://www.facebook.com/AmbassadorMalta/

htpps://www.globcal.net

Neke od ovih fejsbuk stranica su zatvorene ali smo ih objavili kako bi se znalo, ako ih opet aktivira, da je u pitanju prevara.

ČUVAJTE SE OVOG VELIKOG PREVARANTA!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *