Biljana Popović Ivković izmišlja da iza pretnji stoji Mirković! Mirković: Biljanju Poznajem iz Hyatt hotela u Solunu! Sklona je igricama!

Suđenje protiv Vranjanca koji se tereti za ugrožavanje sigurnosti državne sekretarke MUP-a Srbije, nakon što joj je jula 2017. pretio telefonom, nastavljeno je danas u vranjskom Osnovnom sudu, gde je Biljana Popović Ivković dala izjavu. Suđenje je odmah nakon toga i prekinuto, jer je odbrana tražila izuzeće sudije Ljiljane Nikolić.

Iako peto ročište po redu, javnost u Vranju je tek danas upoznata sa neobičnim slučajem kada su beogradski mediji objavili da se ovom Vranjancu sudi jer je pozvao državnu sekretarku na službeni broj telefona i pretio joj.

Na početku pretresa i sam advokat optuženog Igor Zlatković bio je iznenađen zbog prisustva javnosti, tačnije inspektora policije i novinara, što do sada nije bio slučaj.

Državna sekretarka opisala je pred sudom kako joj je optuženi 41-godišnji N. S. pretio.

„Pozvao me je na službeni telefon i pretio da će me ubiti, da ću umreti u najstrašnijim mukama, da će me silovati, da će me gušiti… Pitala sam ko je on, a dolovalo je da zna koga zove, bila je prošla ponoć, 14. jula 2017. godine. Osećala sam se ugroženo i nebezbedno. Nikada nisam videla optuženog“, rekla je Biljana Popović Ivković na današnjem ročištu.

Ona je iznela svoje viđenje da smatra da pretnje imaju veze sa poslom koji obavlja i sa Sašom Mirkovićem, estradnim menadžerom, nakon čega je advokat Zlatković zatražio da se Mirković pojavi na sudu u svojstvu svedoka, što je sudija odbila, a onda je on zatražio njeno izuzeće.

Suđenje je prekinuto, a o njenom izuzeću odlučiće predsednik Osnovnog suda Stojadin Stanković.

Pozvali smo Sašu Mirkovića koji nam je rekao: „Biljanu Popović Ivković poznajem iz Hyatt hotela u Solunu i ne znam o čemu priča, jer tog Vranjanca čak i ne poznajem. Ali ona je poznata po tome da se sveti onima koji je neće!

Južnevesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *