ALEKSANDAR VUČIĆ POZVAO NA PROTEST PROTIV ZORANE MIHAJLOVIĆ

Predsednik Udruženja građana „CarGo“ Aleksandar Vučić pozvao je građane Beograda da u petak, 1. marta dođu na protest „Budućnost Srbije- Borba protiv mafije“ u 15 časova ispred Vlade Srbije.

Kao jedan od glavnih ciljeva protesta istaknuta je smena ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović jer je zloupotrebila institucije i prevarila grašane, a sve u cilju zaštite taksi mafije.

„Ovo nije bitka za CarGo. Ovo je borba za budućnost Srbije – za modernu i digitalnu Srbiju! Ovo je borba za sve mlade ljude, da ne odlaze iz zemlje“, istakao je Vučić i dodao da je došlo vreme da se stane na put taksi mafiji koja vodi glavnu reč u ovoj državi.

Vučić je istakao da se CarGo od početka zalagao da kroz institucije dođe do rešenja, ali da nikada nijedan odgovor nisu dobili od ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović i da su nakon više poziva građana da izađu na ulice rešili da organizuju protest.

Direktor kompanije CarGo Vuk Guberić rekao je da je najveća vrednost koju ima CarGo to što zapošljava 1.000 ljudi koji redovno izmiruju porez u Srbiji i naglasio da Car Go u Srbiji ima najviše elektronskih transakcija, a hoće da nas ugase.

„Do sadašnja priča da se zalažu za digitalnu Srbiju je bila lažna. Ovo je PRAVA BORBA ZA DIGITALNU SRBIJU“, naglasio je Guberinić i najavio da će se CarGo obratiti i evropskim institucijama radi pronalaženja rešenja.

Guberinić i Vučić pozvali su sve građane da im se pridruže u borbi za modernu i digitalnu Srbiju.

PROTESTNA RUTA KRETANJA VOZILA JE OD:

12h kod parkinga ispred Tempa na Novom Beogradu (kod Kvantaša), autoputem do prvog prstena kod Arene, levo u Španskih boraca, desno u Bulevar Mihaila Pupina, Brankovom ulicom, preko mosta kroz tunel, desno u ulicu Terazije gde cemo proći pored Skupštine grada i na kratko „pozdraviti gradskog čelnika“.

Nakon toga nastavljamo desno u Kneza Miloša , nakon čega idemo desno u Nemanjinu.

OKUPLJANJE GRAĐANA JE U 15H ISPRED VLADE SRBIJE!

Građanima će se ispred Vlade obratiti Aleksandar Vučić i direktor kompanije CarGo Vuk Guberinić.

DOĐITE DA SE ZAJEDNO IZBORIMO ZA DIGITALNU I MODERNU SRBIJU!!!, stoji u saopštenju Udruženja CarGo.

UZBUNA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *